Általános Szerződési Feltételek 


1. Felhasználási feltétel

1.1  A LOSTPARADISE.HU Online szolgáltatását kizárólag akkor veheted igénybe, ha nem használsz bármely olyan programot, amely csalásra alkalmas.

1.2  A LOSTPARADISE.HU közösségi platformjain tilos bármilyen pornógráf tartalmat megosztani, valamint tilos zaklatni más felhasználókat.

1.3  A LOSTPARADISE.HU Online szolgáltatásait saját felelősséggel használhatóak. 


2. A felhasználó kötelességei

2.1 A LOSTPARADISE.HU található adatokat a LOSTPARADISE.HU tulajdonát képezik. A felhasználások kizárólag írásbeli engedéllyel alkalmazhatóak!

2.2 A felhasználónak saját felelőssége bejelentkezési adatait el zárva tartani más személyektől. (A LOSTPARADISE.HU javaslata: Ne add meg senkinek a jelszavad!)

2.3 A felhasználónak kötelessége számítógépét felügyelni annak érdekében, hogy ne kerüljön más kezébe a LOSTPARADISE.HU által nyújtott szolgáltatásai.

2.4 LOSTPARADISE.HU –n a regisztráció nem lehetséges. Kizárólag a hivatalos STEAM bejelentkezéssel (https://store.steampowered.com/privacy_agreement/?snr=1_44_44_) lehet vásárolni a webshop-ban.


3. Felhasználási árak

3.1 A LOSTPARADISE.HU megváltoztathatja a vásárolható szolgáltatások árviszonyát.


4. Kötelességszegéssel létrejövő eredmények

4.1 A LOSTPARADISE.HU nem vállal felelősséget azokért az okozott károkért, melyet egy játékos kötelességszegésből származik.

4.2 A LOSTPARADISE.HU nem vállal felelősséget azokért a károkért, amit egy játékos egy másik játékossal szemben cselekszik. Ebben az esetben a LOSTPARADISE.HU megvonhatja az elkövető játékossal szemben a szolgáltatás használatát.


5. Adatkezelés

5.1 A tárolt adatokat harmadik félnek a LOSTPARADISE.HU nem szolgáltatja ki.

5.1 Regisztráció nem lehetséges a LOSTPARADISE.HU-n, kizárólag a hivatalos STEAM bejelentkezéssel lehet bejelentkezni. STEAM hivatalos adatkezelési szabályzata: https://store.steampowered.com/privacy_agreement/?snr=1_44_44_


6. Más rendelkezés

6.1 A LOSTPARADISE.HU igényt tart arra, hogy bármikor megváltoztathassa a jelenlegi szabályzatát.